Mirësevini në botën e hekurosjes së lehtë!

Shikoni te gjithe modelet tona

Zbuloni hekurin me kaldaje Philips PerfectCare

Hekur me kaldaje PerfectCare Elite Plus

Me teknologjine OptimalTemp nuk eshte e nevojshme te ndryshoni gradimin e temperatures gjate hekurosjes se rrobave te ndryshme.

 • E garantuar qe nuk djeg rrobat
 • Sistemi pastrimi I lehte dhe eficient
 • Depozite e madhe dhe levizeshme uji per rimbushje te lehte

Hekur me kaldaje PerfectCare Elite Plus

Garancion për mbrojtje nga djegja.
Me opcionin Optimal TEMP nuk keni nevojë për përshtatje të temperaturës.

Teknologjia OptimalTemp nënkupton që s'keni nevojë për ndërrim të temperaturës për t'ju përshtatur materialeve të ndryshme.Tani ju mund të hekurosni nga xhinset deri te mëndafshi me një temperature.Ne ju garantojmë që ky hekur nuk do të ju djegë asnjë lloj materiali që hekuroset.Ju madje mund ta leshoni atë me fytyrë poshtë mbi rroba ose dërrasen e hekurosjes. Pa djegje,pa shkëlqim.

Hekur me peshë ultra te lehtë

Duke ju falenderuar peshës së tij ultra të lehtë,PerfectCare Elite gjeneruesi i avullit është perfekt për hekurosje vertikale.Ju mund të hekurosni me avull materialet delikate si bluzat e mëndafshit dhe pjesët e vështira për tu hekurosur si jakat e sakos.

Largon të gjitha rrudhat me vetëm një lëvizje

Perfect Care gjeneruesi i avullit prodhon një sasi të fuqishme,të vazhdueshme dhe të njëtrajtshme të avullit.Me shpejtësi depërton në material ashtu që rrudhat zhduken pa shumë mund.

Gjeneruesi i avullit me peshë të lehtë, me një dizajn kompakt për hekurosje te lehtë.

Përdoret dhe ruhet me lehtësi.Gjeneruesi ynë më kompakt i avullit deri më tani.

Shtoni jetëgjatësinë e hekurit tuaj me zgjidhjen tonë për heqjen e gurit gëlqëror.

Tani është lehtë të mbani Perfect Care Compact tuajin të fortë-duke ju falenderuar sistemit tonë Smart Calc-System. Hekuri juaj do të ju sinjalizojë kur ka nevojë për heqje të gurit gëlqeror-thjesht shtypni opcionin 'Calc-Clean' dhe ai do të bëjë punen për ju.Ose, në zonat me ujë të fortë,përdorni 'Calc-Clean' kurdo që ju nevojitet.

Shiko hekurin më të fuqishëm,më të shpejtë dhe më të lehtë për hekurosje me avull të Philips

Gjejeni gjeneruesin e avullit më të mirë të per ju.

Për modele të
tjera

 

 

 
 • Teknologjia
 • Avull I vazhdueshëm
 • Dendesia e avullit të shtuar
 • Presioni
 • Koha e nxehjes
 • Siperfaqja e hekurit
 • Kapaciteti I depozitës së ujit
 • Hekurosja vertikale
 • Dekalcifikimi
 • Rezervuar i ndashëm i ujit
 • Fikje automatike sigurie
 • Celës sigurie

PerfectCare Compact

 • Optimal Temp
 • 120 gr/min
 • 280gr - 330gr
 • 5.3 - 5.8
 • 2 min
 • SteamGlide Plus
 • 1,5 L
 • Po
 • Po
 • Jo
 • Po
 • Po

PerfectCare 7000 Series

 • Optimal Temp
 • 120 gr/min
 • 500gr
 • 7.5
 • 2 min
 • SteamGlide Advanced
 • 1,8 L
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po

PerfectCare 8000 Series

 • Optimal Temp
  DynamiQ
 • 170 gr/minn
 • 700gr
 • 8,5
 • 2 min
 • SteamGlide Elite
 • 1,8 L
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.

E testuar dhe e rekomanduar nga ekspertët e pavarur të tekstilit

"Philips Perfect Care jep rezultate të shkelqyera në hekurosje pa rrezik nga djegja e veshjeve dhe është aq i lehtë të përdoret.Është një shpikje mahnitëse,një revolucion në hekurosje."
"Teknologjia OptimalTEMP ju siguron hekurosje ideale të materialeve, nga materialet natyrale deri te ato sintetike,ndërsa balancimi në mes avullit dhe temperatures jep rezultate perfekte pa shenja shkëlqimi.Në krahasim me gjeneruesit e tjerë të avullit,Philips Perfect Care ka treguar rezultate më të mira nga te gjithë në testet tona laboratorike."