Mirësevini në botën e hekurosjes së lehtë!

Shikoni te gjithe modelet tona

Zbuloni hekurin me kaldaje Philips PerfectCare

Hekur me kaldaje PerfectCare Elite Plus

Me teknologjine OptimalTemp nuk eshte e nevojshme te ndryshoni gradimin e temperatures gjate hekurosjes se rrobave te ndryshme.

 • E garantuar qe nuk djeg rrobat
 • Sistemi pastrimi I lehte dhe eficient
 • Depozite e madhe dhe levizeshme uji per rimbushje te lehte

Hekur me kaldaje PerfectCare Elite Plus

Garancion për mbrojtje nga djegja.
Me opcionin Optimal TEMP nuk keni nevojë për përshtatje të temperaturës.

Teknologjia OptimalTemp nënkupton që s'keni nevojë për ndërrim të temperaturës për t'ju përshtatur materialeve të ndryshme.Tani ju mund të hekurosni nga xhinset deri te mëndafshi me një temperature.Ne ju garantojmë që ky hekur nuk do të ju djegë asnjë lloj materiali që hekuroset.Ju madje mund ta leshoni atë me fytyrë poshtë mbi rroba ose dërrasen e hekurosjes. Pa djegje,pa shkëlqim.

Hekur me peshë ultra te lehtë

Duke ju falenderuar peshës së tij ultra të lehtë,PerfectCare Elite gjeneruesi i avullit është perfekt për hekurosje vertikale.Ju mund të hekurosni me avull materialet delikate si bluzat e mëndafshit dhe pjesët e vështira për tu hekurosur si jakat e sakos.

Largon të gjitha rrudhat me vetëm një lëvizje

Perfect Care gjeneruesi i avullit prodhon një sasi të fuqishme,të vazhdueshme dhe të njëtrajtshme të avullit.Me shpejtësi depërton në material ashtu që rrudhat zhduken pa shumë mund.

Gjeneruesi i avullit me peshë të lehtë, me një dizajn kompakt për hekurosje te lehtë.

Përdoret dhe ruhet me lehtësi.Gjeneruesi ynë më kompakt i avullit deri më tani.

Shtoni jetëgjatësinë e hekurit tuaj me zgjidhjen tonë për heqjen e gurit gëlqëror.

Tani është lehtë të mbani Perfect Care Compact tuajin të fortë-duke ju falenderuar sistemit tonë Smart Calc-System. Hekuri juaj do të ju sinjalizojë kur ka nevojë për heqje të gurit gëlqeror-thjesht shtypni opcionin 'Calc-Clean' dhe ai do të bëjë punen për ju.Ose, në zonat me ujë të fortë,përdorni 'Calc-Clean' kurdo që ju nevojitet.

Shiko hekurin më të fuqishëm,më të shpejtë dhe më të lehtë për hekurosje me avull të Philips

Gjejeni gjeneruesin e avullit më të mirë të per ju.

Për modele të
tjera

 
 

 

 

 
 • Teknologjia
 • Avull I vazhdueshëm
 • Dendesia e avullit të shtuar
 • Presioni
 • Koha e nxehjes
 • Siperfaqja e hekurit
 • Kapaciteti I depozitës së ujit
 • Hekurosja vertikale
 • Dekalcifikimi
 • Rezervuar i ndashëm i ujit
 • Fikje automatike sigurie
 • Celës sigurie

PerfectCare Compact
GC7831/20

 • Optimal Temp
 • 120 gr/min
 • 280gr - 330gr
 • 5.3 - 5.8
 • 2 min
 • SteamGlide Plus
 • 1,5 L
 • Po
 • Po
 • Jo
 • Po
 • Po

PerfectCare Aqua Pro
GC9324/20

 • Optimal Temp
 • 120 gr/min
 • 440gr
 • 6.5
 • 2 min
 • T-ionicGlide
 • 2,5 L
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po

PerfectCare Aqua Pro
GC9410/60

 • Optimal Temp
 • 120 gr/min
 • 420gr - 450gr
 • 6.5 - 6.7
 • 2 min
 • T-ionicGlide
 • 2,5 L
 • Po
 • Po
 • Jo
 • Po
 • Po

PerfectCare Elite Plus
GC9660/30

 • Optimal Temp
   
 • 155 gr/min
 • 520gr
 • 7.5
 • 2 min
 • T-ionicGlide
 • 1,8 L
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po

PerfectCare Elite Plus
GC9682/80

 • Optimal Temp
  Avull automatik inteligjent
 • 155 - 165 gr/min
 • 520gr - 600gr
 • 7,5 - 8
 • 2 min
 • T-ionicGlide
 • 1,8 L
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po
 • Po

* Çmimi i rekomanduar i shitjes: çdo shitës mund ta vendosë vetë çmimin e shitjes.

60 ditë periudhë
testimi

Periudha promocionale e testimit prej 60 ditësh është e vlefshme për disa modele të hekurit me kaldajë të blear nga data 02.03.2020 – 30.04.2020. Kjo fushatë përfshin kthimin e shumës së plotë të parave të paguara për blerjen e produkteve të përfshira në promocion.

Promocioni është i vlefshëm për produktet në vijim:
Philips PerfectCare Compact: GC7808/40, GC7831/20; Philips PerfectCare Expert Plus: GC8942/20, GC8962/40; Philips PerfectCare Aqua Pro: GC9315/30, GC9324/20, GC9410/60; Philips PerfectCare Elite: GC9642/60; Philips PerfectCare Elite Plus: GC9660/30, GC9682/80

Këto janë hapat që duhet të ndiqni për të përfituar nga periudha promocionale e testimit prej 60 ditësh:

Hapi 1. Paketoni hekurin me kaldajë në kutinë e tij origjinale, së bashku me aksesorët dhe çertifikatën e garancisë. Pajisja duhet të jetë tërësisht funksionale, pa defekte për shkak të keqpërdorimit.

Hapi 2. Riktheni hekurin me kaldajë me faturën origjinale ku shkruhet se blerja është kryer gjatë periudhës së fushatës me një maksimum prej 60 ditësh që nga data e blerjes. Riktheni produktin në të njëjtin dyqan ku keni kryer blerjen.

Hapi 3. Plotësoni formularin e rikthimit në broshurë dhe riktheheni së bashku me paketimin. Formulari i rikthimit është falas dhe mund të gjendet në çdo dyqan pjesëmarrës në promocion.

* Modeli dhe data e blerjes në faturë duhet të jenë të njëjta me ato në fletën e garancisë.

** Produkti duhet të rikthehet brenda periudhës maksimale prej 60 ditësh që nga data e blerjes por jo më vonë se data 30.06.2020.

E testuar dhe e rekomanduar nga ekspertët e pavarur të tekstilit

"Philips, me teknologjine e vet ekskluzive Optimal TEMP është deri më tani e vetmja markë e hekurosjes e certifikuar me standardin Gold nga Woolmark.Të jeni të sigurtë që produktet tona për kujdesin ndaj rrobave të aprovuara nga Woolmark janë ideale për cfarëdo veshje me material të leshit."
"Philips Perfect Care jep rezultate të shkelqyera në hekurosje pa rrezik nga djegja e veshjeve dhe është aq i lehtë të përdoret.Është një shpikje mahnitëse,një revolucion në hekurosje."
"Teknologjia OptimalTEMP ju siguron hekurosje ideale të materialeve, nga materialet natyrale deri te ato sintetike,ndërsa balancimi në mes avullit dhe temperatures jep rezultate perfekte pa shenja shkëlqimi.Në krahasim me gjeneruesit e tjerë të avullit,Philips Perfect Care ka treguar rezultate më të mira nga te gjithë në testet tona laboratorike."